Laatste nummer Neerslag

Magazine

Lees de artikelen uit Neerslag hier online!

Klik hier

Artikelen zoeken

 

KNW

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
Telefoon 070 322 27 65
E-mail: info@waternetwerk.nl

Adverteren

Deze website biedt een archieffunctie van Neerslag Magazine. Op de site vindt u artikelen uit jaargang 1996 t/m 2012. 

De artikelen behandelen vraagstukken in het waterbeheer en zowel praktijk als wetenschappelijke toepassingen en oplossingen van deze vraagstukken. Daarnaast vindt u op deze site een Bedrijvengids van leveranciers met producten & diensten voor de watersector. 

De site richt zich op professionals in de watersector, zowel waterbeheerders als adviseurs en leveranciers. Deze doelgroep wordt bereikt via de marketing van de Waternetwerk. De website biedt voor leveranciers van diensten en producten op het gebied van waterbeheer en watervoorziening aldus uitstekende mogelijkheden om hun bedrijf te promoten. 

Adverteren op de homepage
Op de homepage van de website worden 2 bannerposities aangeboden bovenaan het scherm.

Bannerformaat: 120x60 pixels
Prijs: Prijs op aanvraag.

Adverteren bij artikelen
De artikelen zijn ingedeeld volgens een aantal rubrieken. Per rubriek worden 2 bannerposities aangeboden, die bij elk artikel uit die rubriek voor lezers zichtbaar zijn. U kunt zelf de rubriek(en) aangeven, die u wilt sponsoren.

Bannerformaat: 120x60 pixels
Prijs: Prijs op aanvraag.

Adverteren in de Bedrijvengids
De Neerslag Magazine Bedrijvengids geeft een uitgebreid overzicht van bedrijven, die producten en diensten leveren op het terrein van integraal waterbeheer, de inzameling, het transport en de behandeling van afvalwater en op het terrein van drinkwatervoorziening. De Bedrijvengids bevat reeds meer dan 300 vermeldingen van bedrijven. Er is een alfabetische ingang op naam en op producten en services.

Advertenties: Logo met link naar eigen site en/of fabriceren van advertentiepagina's
Prijs: Prijs op aanvraag.

Tarieven zijn inclusief productie van de Internet-banners en pagina's (bij Bedrijvengids) op basis van aangeleverd materiaal (logo, foto's en tekst).

Nadere informatie over adverteren
Elma Multimedia BV
Postbus 18
1720 AA Broek op Langedijk
Tel: 0226-331600
E-mail: info@elma.nl